Együttműködő partnerek

Dévai Andrea coach

DÉVAI ANDREA – coach

Végzettségemet tekintve jogi szakokleveles közgazdász  és kvalilfikált business coach vagyok.

Korábbi szakmai tapasztalataimat elsősorban business területen, projektfinanszírozásban és nagyvállalati finanszírozásban szereztem.

 Már gimnazista korom óta folyamatosan érdekelt az emberi psziché, az élet, a sors működése, azonban mélyebben és intenzíven 4 éve kezdtem el foglalkozni önismereti módszerekkel elsősorban magam fejlesztésére, boldogulására és egyben szemlélve, hogy a saját személyiségem változása miként hat szűkebb illetve tágabb környezetemre.

 Önismereti, pszichológiai és coaching tanulmányaimat jelenleg asztrológiai képzéssel bővítem, mely lehetőséget kínál arra, hogy egy másfajta szemléletmóddal tekintsek az emberi létre.

 Coachként emberekkel foglalkozom.  Emberekkel, akik szeretnék megérteni saját működésüket, választ találni dilemmáikra, elakadásaikra; szeretnének saját belső erőforrásaikra támaszkodva változni és változtatni, szeretnék tudatosabban és felelősségteljesebben élni, irányítani saját életüket, hivatásukat.

Ezen a területen legnagyobb örömet az okozza számomra, hogy kísérőként részese lehetek egy felfedező útnak, melyet ügyfeleim tesznek meg adott területen önmagukért és önmaguk felé céljaik elérése érdekében.

 Amennyiben úgy érzi, hogy egyedül nem boldogul, forduljon hozzám bizalommal!

 Elérhetőségem:
Tel:  06 30/638-1616
e-mail: devai.andrea@gmail.com